ASCENSION vs DESCENSION

Vilken väg väljer du?

Covidvaccinerna från ett andligt perspektiv

Det har drivits en massiv kampanj för att främja vaccination, och den har spelat på människors djupaste rädslor när det gäller att kunna resa, socialisera och att kunna skydda våra medmänniskor. Det här har gjort det svårt för många att hitta sina egna åsikter, men också eftersom att ha en oberoende uppfattning för närvarande anses som antingen konspiratorisk eller självisk.

 

Det är viktigt att du gör det som din inre kompass säger är det bästa för dig, men innan du ställer dig i kön för detta vaccinationsexperiment vill jag ge dig ett andligt perspektiv på saken.

 

Det som först händer är att vaccinet gör så att själen och medvetandet skiljs åt samt skär av förbindelsen med det gudomliga, från kronchakrat upp till universum. Efter det skapas blockeringar i de kanaler som går från baschakrat ned till jorden, vilket innebär att det blockerar din förmåga att skapa, din naturliga jordning och din tillåtelse att hitta din sanna identitet.

 

Dessutom så de-aktiverar det chakrasystemet. Vi är gudomliga varelser som verkar på en skala med sju färgers frekvenser som kommer från våra chakran, även om människor inte är helt medvetna om det. När chakrasystemet inaktiveras börjar auran att krympa, därför kommer personen att ha mindre skydd mot yttre påverkan och återigen kopplas bort från sin egen energibalans.

 

Vi kommer alla från olika planeter, galaxer och till och med universum, och har alla just nu en erfarenhet här på Jorden. Dock är vi fortfarande förbundna till våra själsliga familjer och vår hemmaplanet på ett andligt plan, så att vi ska kunna hitta vår väg tillbaka ”hem” när vi är klara med vad vi ville erfara här på Jorden och annorstädes. Det verkar som att när man tar vaccinet så kopplar det bort förbindelsen både till personens själsliga familj och sin hemmaplanet.

 

När du gått igenom ”The Karma Release Transformation” programmen så aktiveras alla 12 DNA-strängar, men kommer att bli de-aktiverade igen efter vaccinering.

 

För er som redan har arbetat mycket med er själva, som ”Stepping out of the matrix” och ”Reincarnation”, ni kommer återigen att ingå i återfödandets hjul och återupptas i matrixsystemet. Den här processen av nedstigning (descencion) påverkar också framtida inkarnationer där själen endast kommer att tillåtas att inkarnera i världar med låg vibration tills en högre frekvens är uppnådd. 

 

Det är emellertid möjligt att re-aktivera energisystemet igen, men det kommer nog att bli en mycket lång process.

Om det är viktigt för dig att vilja fortsätta på den andliga vägen och få tillgång till din Gudomliga kraft, fria vilja, kreativitet och överflöd, förverkligande av dina mål - då är det viktigt att aktivera och läka ditt energisystem, höja din frekvens och utvidga ditt medvetande.

 

Vaccinationerna är ett steg närmare transhumanismens agenda. Det handlar om att ge upp vår fria vilja och att göra en ned- istället för en uppstigning. Sammanfattningsvis, personen blir bortkopplad från sig själv!

För en så kallad ”andlig person” som går igenom en nedstigningsprocess (descencion) så kommer personen inte längre att vara intresserad av att göra mer läkande/helande arbete med sig själva eller att hitta sin självständighet eller unika röst. När en sådan person deltar i en ”Light Transmission” eller andra helande och transformativa processer som inkluderar Ljuset, så är det inte säkert att Ljuset kommer att lyckas tränga igenom energifältet och det kan således bli utestängt från personens system.

 

Därför råder jag er att göra er egen undersökning och forskning. Lyssna på intervjuer med läkare, forskare och till och med läkemedelsbolag där de förklarar att kroppen blir förändrad genetiskt (Genetiskt Modifierad Organism), DNAt blir delvis utbytt mot ett syntetiskt och att nanoteknologi används för artificiell intelligens (AI) som tar över kroppens system. Du kan läsa den informationen innan du tar ett beslut för din egen och för dina barns framtid.

 

Din Fria Vilja kommer att vara den absolut viktigaste faktorn för att bestämma om du ska ta eller inte ta vaccinet och ifall det är det rätta eller inte för dig. Om du åtminstone har alternativ information som denna, så kan du iallafall göra ett balanserat val där du inkluderar ett flertal synpunkter istället för den enda som annars basuneras ut via media och myndigheter.     

                       

DU HAR ALLTID ETT VAL!